Volg ook een cursus of workshop EHBO aan kinderen

Als ouder of grootouder wil je het beste voor het kindje. Een veilig thuis, fijn speelgoed, goede voeding en liefdevolle verzorging.

Daar hoort ook een EHBO-cursus bij, voor het geval dat. Niet alleen weet je dan wat je moet doen, maar die wetenschap schenkt je sowieso meer rust. Zo kan jij je kleintje het beste helpen.

Weet JIJ wat je moet doen in een grote of kleine ongevalssituatie?

Stel, je kind valt van de trap, en blijft stil liggen. Wat doe je dan? Of stel dat je zoontje zijn arm open haalt aan een roestige spijker, en dat het erg hard bloedt. Wat nu? Of, wat ga je doen als je kleintje van 1,5 jaar haar hele neus vol vitaminepillen stopt? En wat als je dochtertje stikt in een snoepje en blauw aanloopt. Hoe handel je dan?
Image
Image

Volg ook een cursus EHBO aan kinderen

Leer nu als ouder of verzorger de adequate eerste hulp bij Tante Bo! Zodat jij weet hoe je je kind kan helpen als dat nodig is. En zodat je je daardoor veel zekerder zult voelen. Kan je kind erop vertrouwen dat jij weet hoe je moet handelen? Tante Bo staat voor je klaar om samen met jou de handelingen te oefenen.
Sinds januari 2019 verzorgt Tante Bo de kindercursussen van Hartenvrouw EHBO. Tante Bo heeft voorlopig nog onderdak bij Hartenvrouw EHBO, maar zal in de loop van de tijd op eigen benen komen te staan.
Image
Image
Verbanddoos bestellen Kijk thuis eens in de kast. Is je verbanddoos op, leeg of weg? Dan is het misschien handig om tegelijk met je cursus ook een verbanddoos te bestellen. Hartenvrouw EHBO heeft er twee voor je uitgezocht. Ze zijn allebei geschikt voor de ongevallen in en rond het huis.

Naar de verbanddozen >>>