• Handig

  Snel een EHBO-tip opzoeken en weten wat je moet doen

 • Leuk

  Test je kennis met een van de kennistoetsen

 • Informatief

  Stappenplannen om complexe handelingen (letterlijk) op een rijtje te hebben

 • Praktisch

  Een cadeaubon als waardevol geschenk

 • En nog veel meer!

  Zoals geweldige kleurplaten van Aapje Pippin

We zetten alle blokjes informatie nog even voor je op een rijtje.

Praktische informatie

Je vindt hier praktische zaken zoals cadeaubonnen voor allerlei gelegenheden, waarbij je kan kiezen uit diverse dessins. Natuurlijk ook EHBO-tips om snel iets op te zoeken als er wat is gebeurd. Verder kennistoetsen of een quiz (altijd handig als je wilt oefenen voor een toets of examen).
Er zijn ook stappenplannen die je stap-voor-stap meenemen in de handelingen bij een reanimatie of stabiele zijligging. Misschien kan je die zelfs downloaden en op een strategische plek ophangen, zodat je er geregeld naar kan kijken.
Verder vind je hier een handig overzicht van verbandmaterialen en zie je hoe je een dekverband of wonddrukverband opbouwt.
Aansluitend zie je hier ook wat de inhoud van een goed gevulde verbanddoos voor thuis zou moeten zijn. Weet je dat het ook mogelijk is om bij je cursus een verbanddoos te bestellen? Je krijgt hem dan tijdens je cursus of workshop.
Dit deel met praktische informatie wordt in de loop der tijd verder aangevuld.

Leuke dingen

En natuurlijk ook leuke dingen. Zoals diverse cadeaubonnen, wat een fijn cadeau-idee! Dat komt vaak van pas bij een verjaardag of geboorte van een kindje. Ze zijn zelfs twee jaar geldig, dus genoeg tijd om een cursus of workshop uit te zoeken. En EHBO-toetsen om te kijken of je alles nog wel weet. Ja, de bonnen en de toetsen zijn voor een deel praktisch en deels gewoon leuk 😉
En zeker ook leuk zijn die grappige en soms zelfs ontroerende kleurplaten over dat (af en toe) ondeugende aapje Pippin.